+46 (‭0)70-950 00 50‬

Jag är fortfarande lika övertygad om att jag har världens bästa jobb. Och till er som säger att man inte kan lära sig att dj:a på 2 veckor. Nej det kan man inte, man blir aldrig fullärd men det jag lärde mig på dem två veckorna skulle tagit mig MINST två år att lära mig själv. Jag är än idag så otroligt glad att jag anmälde mig och att ha gått Svenska DJ-Skolan är ett utav de bästa valen jag gjort i mitt liv.

En utav våra elever är Emmy Altemyr som gick vår första kurs på Magaluf 2011. Efter att ha spelat runt om i hela Sverige med basen i Göteborg och Halmstad startade hon TJUVA tillsammans med Jasmina Mujcinovic. Idag bor dem båda i Stockholm och släppte sin första singel ‘’Euphony’’ i oktober 2014. Euphony hamnade bla. på p3s digilista och som top 3 på iTunes chart. Här är ett utdrag från en text Emmy skrev om sin upplevelse med DJ skolan efter kursen:

‘’Jag är fortfarande lika övertygad om att jag har världens bästa jobb. Och till er som säger att man inte kan lära sig att dj:a på 2 veckor. Nej det kan man inte, man blir aldrig fullärd men det jag lärde mig på dem två veckorna skulle tagit mig MINST två år att lära mig själv. Jag är än idag så otroligt glad att jag anmälde mig och att ha gått Svenska DJ-Skolan är ett utav de bästa valen jag gjort i mitt liv.’’