MAGALUF

Utbilda dig med Svenska DJ-Skolan i Magaluf

Magaluf är stället dit många ungdomar från hela norden åker på semester varje sommar. Här hittar du ett pulserande nattliv som håller igång långt in på småtimmarna. Här finns även nattklubben BCM med Djs som bla. Axwell, Avicii och Calvin Harris. Kursen hålls i den välbesökta nattklubben Grabbarna Grus Beachclub där man även får spela inför ett kokande dansgolv som avslutning på kursen. 

När man inte går i skolan så kan man svalka sig i havet eller sola på någon av de fina sandstränderna.
Magaluf är stället för dig som gillar puls, inspiration sol och värme!

 

 

 

HUR SER EN SKOLDAG UT?

Klockan ringer 09:30! Vi fixar lite frukost i köket, sätter oss på terassen i morgonsolen och blickar ut över havet. När Magaluf sedan vaknar runt 10-tiden lägger vi ned kompendie, hörlurar och usb i strandväskan och promenerar bort mot Grabbarna Grus Beachclub och loungen som ligger vid stranden där vi har teorin för att starta kl 10.30. 

Vi slår oss ner i ett av världens snyggaste klassrum. Vi sitter i soffor när vi lyssnar på lärarna och följer kompendiet (kursboken) samtidigt som vi får lite solbränna. Vi läser och diskuterar bland annat om varför en DJ-skola, förberedelser till set, professionalism, olika typer av spelningar, bygga och behålla dansgolv, söka jobb, marknadsföring, musikhistoria och mycket mera. Kl 12 är det lunch och badrast, det blir ofta en fruktsallad på stranden eller en husman på svenska E4an där vi har rabatt.  

Klockan 13:30 ringer det in igen, då är det dags för praktik. Då går huvudläraren igenom vad som ska göras under eftermiddagen och hur det går till. Sen delas klassen in i grupper om ca 5 pers/DJ bänk och med en lärare/grupp. Vi lär oss beatmix, klippmix , echomix och när, var, varför och hur man använder dessa. Även en del effekter och tips och trix från erfarna lärare som jobbat som DJs i många år. Allt utförs på proffsig Pioneer utrustning inne på nattklubben Grabbarna Grus som är centrum för alla nordbor här på ön.  

Kl 17 tar vi samling och sen är skolan slut för dagen. På kvällarna hittar vi på massor av roliga saker tillsammans. Vänskap och sammanhållning är två av Svenska DJ-Skolans ledord. 

 Sista dagarna är det prov. Ett teoretiskt på allt vi läst i kompendiet och allt vi pratat om. Ett praktiskt där man kommer in en och en inför 3 st lärare (lite som Idol) och visar upp upp/nerkoppling , felsökning och de 3 mixteknikerna. Det sista provet är vår fantastiska uppspelning på ett fullt grabbarna grus, något du sent kommer att glömma för övrigt. 

Välkommen till Svenska DJ-Skolans Family 10!

MÖJLIGHET TILL DELBETALNING

Vi samarbetar med Svea ekonomi som gör det möjligt att delbetala sin kursavgift upp till 24 månader. Väljer du en avbetalningsplan på 12 månader är det dessutom helt räntefritt.