VANLIGA FRÅGOR

FRÅGOR OCH SVAR

NÄR BÖR MAN SENAST BOKA SIG FÖR ATT VARA SÄKER PÅ ATT FÅ PLATS?

Det är väldigt populärt och platserna är mycket begränsade och det blir fort fullt! Håll koll på platstillgången på hemsidan under boka sidan. Ibland händer det att vi får återbud och dessa platser annonseras ut på vår Facebook.

ÄR ANMÄLAN BINDANDE?

Enligt distansavtalslagen har du ångerrätt på 14 dagar. Anmälan är inte bindande förrän du har betalt din faktura eller första delbetalning hos Svea WebPay.

JAG HAR BOKAT KURS UTOMLANDS. OM MAN ÅKER MED EN KOMPIS FÅR MAN BO I SAMMA RUM DÅ?

Javisst! Alla som åker tillsammans får självklart bo i samma rum! Maila oss på info@svenskadjskolan.se och meddela vem du vill bo med.

HUR GÅR BETALNINGEN TILL?

Man får en faktura från Svenska DJ-Skolan. Denna fakturan skall vara betald innan kursstart. Se mer under Pris& Betalning. Du kan även välja att dela upp din betalning på 12, 18 eller 24 månader med Svea WebPay.

VAD ÄR DET FÖR ÅLDERSGRÄNS OCH INTAGNINGSKRAV?

Vi har kurser för olika åldrar. Är man under 18 år och vill boka kurs som är utomlands kräver vi målsmans godkännande.

ÄR KURSEN PÅ SVENSKA ELLER ENGELSKA?

Kursen är på Svenska. Vårt kompendium är också på svenska.

HINNER MAN VERKLIGEN LÄRA SIG ALLT I GRUNDKURSEN PÅ TVÅ VECKOR?

Svar JA! En kombination av professionella lärare, en väl utarbetad kursplan, ca 5 års erfarenhet av uppträning av DJs samt lokaler av extremt höga mått gör att vi kan garantera dig att du hinner lära dig allt för att ha en bra grund att stå på.

ÄR DET NÅGON SKILLNAD PÅ SVENSKA DJ-SKOLANS GRUNDKURSER?

Nej. Oavsett vilken kursort du väljer så är grundkursen och kursplanen den samma. Endast ev. små avvikelser kan förekomma vad gäller material, kurslokal och uppspelning.

HUR MÅNGA TIMMAR PER DAG GÅR MAN I SKOLA?

Man går 5 timmar per dag, 5 dagar i veckan i skolan.

VAD HÄNDER OM JAG BLIR SJUK PÅ PLATS OCH BEHÖVER LÄKARVÅRD?

Skulle olyckan vara framme så har vi personal som hjälper dig på plats! Personalen finns alltid till hands 24-timmar om dygnet om du skulle behöva någon hjälp.

BEHÖVER JAG HA NÅGON FÖRSÄKRING MED MIG NÄR JAG BOKAT EN KURS UTOMLANDS?

Ja. Försäkring ingår inte i kurspriset. Eftersom våra kursorter är med i EU är du berättigad till fri sjukvård på de statliga sjukhusen. Tag med europeiska sjukförsäkringskortet som du beställer kostnadsfritt ifrån försäkringskassan Tel: 020 524 524. Vi rekommenderar att du tar en extra reseförsäkring som täcker andra omständigheter än sjukdom. Kolla med din hemförsäkring – dom flesta har ett reseskydd på upp till 45 dagar. Om du inte har en hemförsäkring bör du teckna en extra reseförsäkring genom t.ex Europeiska Reseförsäkringar.

MOBILTELEFONER

Du kan använda din mobiltelefon.  Tänk på att om du reser med oss utomlands kan det bli dyrt med ditt svenska abonnemang så ett tips är att skaffa ett nytt på plats. Kontantkort är allra bäst och finns att köpa i de flesta affärerna.

VACCINATIONER, SJUKHUS OCH FÖRSÄKRINGAR

Det behövs inga vaccinationer men ta med dig det blå EU-kortet som berättigar till gratis sjukvård i hela EU. Detta kort gäller på de allmänna sjukhusen i Europa och du behöver inte betala någon vårdkostnader men eventuella patientavgifter får du själv stå för.

JAG VILL HÖRA VAD TIDIGARE ELEVER HAR ATT SÄGA. KAN JAG FÅ PRATA MED EN TIDIGARE ELEV?

Absolut! Tag kontakt med en tidigare elev och få både svar på vad du kan förvänta dig och andra tips genom att gå in på vår fanpage på Facebook och ställ frågor!

HUR MYCKET FICKPENGAR BEHÖVER JAG HA MED MIG TILL MAGALUF?

Det beror på hur mycket man vill spendera och hur/vad man vill köpa/äta såklart. När det kommer till mat så brukar det se ut ungefär såhär. Lunch 5-8€, middag 7-13€. Vi har även 30% rabatt på utvalda restauranger.
Vi strävar efter att leva så billigt som möjligt och köper gemensam frukost som vi har på hotellet.
Men det är bra att räkna med att lägga ca 17€-25€ per dag på mat så klarar man sig.