SÄLEN

Utbilda dig med Svenska DJ-Skolan i Sälen

Sälen är Sveriges turisttätaste fjällort och är ett fantastiskt vinterland fyllt av många bra dagsaktiviteter och med ett otroligt nattliv. Kombinationen av snö, afterski, suverän skidåkning och fest-fyllda nätter gör Sälen till en ort där vi vet att man kan få en upplevelse man sent kommer glömma.

Utbildningen sker centralt i Sälen på Ice Nightclub. Här får du lära dig alla grunder som DJ i stora lokaler med fullt utrustade DJ-bås. Klubben ligger på Sälfjällstorget/Lindvallen och är en nattklubb av hög kvalité som har nära till allt. Med andra ord ett perfekt ställe att starta sin karriär som DJ!

När lektionstimmarna och självstudierna är avklarade finns massor att göra i Sälen! På våra lediga dagar försöker vi lärare och elever alltid hitta på någon rolig aktivitet tillsammans

Under kursen kommer vi gå in lätt muntlig på hur du ska bete och föra dig för att vara så lättjobbad och omtyckt DJ som möjligt. Även hur du förbereder olika sorters set och vad man ska tänka på inför sina spelningar. Du lär dig musikens uppbyggnad för att på ett smidigt sätt veta hur du ska göra den bästa övergången. Sen går vi såklart igenom hur man får och behåller DJ-jobb.

Vi fokuserar mest på praktiken där du lär dig de 3 grundteknikerna för mixning av olika genrer och hur du sedan kan utveckla dem till din egen spelstil. Du får även praktisera med en erfaren DJ på en av Sälens mest populära nattklubbar.