PRODUKTIONSKURS

SVENSKA DJ-SKOLANS PRODUKTIONSKURS

Att vara DJ och kunna producera sin egen musik går idag hand i hand.
I samarbete med producentteamet THOSE RANDOM BOYS erbjuder vi nu därför Svenska DJ-Skolans produktionskurs.
Kursen kommer att ge dig de grundläggande kunskaper i Logic Pro X, ett komplett musikprogram med industristandard, allt du behöver för att kunna börja ditt skapande.

I Logic Pro X kan du skapa din egen musik, göra remixer, mashups samt mixtapes. Kursens mål är att lära dig behärska mjukvara och att komma igång att producera music själv. Programvara Logic Pro X och en färdigprogrammerad ljudbank, utvecklad av Those Random Boys, ingår.

Undervisningen kommer ske i Those Random Boys egna studio på Smedjegatan 5 i Göteborg. Våra lärare har en lång karriär bakom sig med bland annat 12 miljoner sålda skivor, och två världsettor på listorna. Vi kommer att skräddarsy utbildingen efter dina kunskaper. Du behöver ha tillgång till en Macbook och ett genuint musikintresse och kreativitet underlättar!

Våra lärare kommer finnas tillgängliga både under lektionstid och i vår grupp på Facebook där det kommer vara fritt fram att bolla idéer och komma med frågor! Lektionsdagarna kommer att vara tisdagar och torsdagar från kl.19.00

Under kursveckorna kommer vi jobba intensivt med mycket egna studier dessutom kommer vi utse den elev som gör den bästa remixen. Denna kommer släppas via Linc Music/ Sony Sweden.

Information:

Programvara Logic Pro X, kursmaterial samt en unik ljudbank – INGÅR
För att kunna delta i kursen behöver du en Macbook, ej äldre än tre år.
Kursen hålls vintertid i Those Random Boys egna studio på Smedjegatan 5 i Göteborg och på Ibiza sommartid.
Inga förkunskaper krävs.