ADVANCED DJ

Advanced-kurs på Svenska DJ-Skolan

Om du känner att du är redo att ta nästa steg inom DJ:andet så är detta kursen för dig. När beatmixarna sitter och du kan grunderna, tar vi och utvecklar dina kunskaper genom att gå vidare med dom mer avancerade funktionerna och lär kreativitet samt att utveckla din egen stil bakom spelarna.

Vad består då kursen av rent praktiskt?

HOT CUES

Vad kan man använda A-B-C knapparna till på spelarna? Vi lär oss strukturera om låten så att du själv kan bestämma hur länge build-upen ska hålla på och när droppet ska släppa.

TONE PLAY

Vi jobbar även med hot-cuesen och använder spelarna som ett instrument och inte bara en musikspelare.

LOOPAR

Vad kan man göra med loop-funktionen mer än att bara sätta en 4-takts loop?

EFFEKTER

Vi går igenom både dom enklare och dom mer avancerade effekterna för att göra mer än att bara fylla ut. Vad kan man använda trans/roll/noise till?

LIVE-MASHUPS/TOOLS

Hur kan man blanda två eller fler låtar på ett bra sätt och vad finns det för verktyg till det? Kan man använda sig av egna tools/effekter/samples för att skapa något nytt?

KREATIVITET

En av dom största beståndsdelarna i kursen är kreativitet! Vi utvecklar din egen spelstil och ser till att gäster/personal hör skillnaden mellan dig och andra DJs.

Så är du redo för att lära dig djupare kunskaper och känner att du inte är nöjd med att ”bara kunna mixa” så är
Advanced kursen något för dig!

MÖJLIGHET TILL DELBETALNING

Vi samarbetar med Svea ekonomi som gör det möjligt att delbetala sin kursavgift upp till 24 månader. Väljer du en avbetalningsplan på 12 månader är det dessutom helt räntefritt.